Martijn van Paassen - Groundwater Technology
1514
page-template-default,page,page-id-1514,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Martijn van Paassen

Martijn van Paassen

Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Groundwater Technology.

Na mijn studie analytische chemie en Milieutechnologie ben ik in 1999 begonnen als project assistent bij het toenmalige adviesbureau BKH (later RPS). Net van school en met nog weinig ervaring was dit een erg leuke en leerzame start van mijn werkzame carrière. Na een klein jaar kwam ik erachter dat de aannemerij mij meer aansprak dan de advieswereld. Ik maakte de keus om de stap te maken naar het toenmalige AVR Milieutechniek.

In de functie van uitvoerder onderzoek heb ik ca. 5 jaar lang alle nieuwe ideeën en innovatieve oplossingen op het gebied van in situ saneren in de praktijk mogen testen en uitvoeren. Hier heb ik ruim ervaring opgedaan in het in de praktijk uitvoeren van diverse technieken en de vele do’s en dont’s hierbij.

Na deze periode heb ik de kans gekregen mij volledig te richten op het ontwerpen en exploiteren van waterzuiveringen gericht op de bodem en grondwatersaneringsprojecten binnen de firma. Toen kwam de mogelijkheid mijn opgedane kennis en ervaring te gebruiken en door te ontwikkelen bij het grote BAM. De grote van deze aannemer heeft vele mogelijkheden en ontwikkeling met zich mee gebracht op carrière- maar zeker ook op persoonlijk vlak. Ik heb hier dan ook ca. 8 jaar met veel plezier gewerkt.

 

Een kort uitstapje in de bronbemalingssector maakte me duidelijk dat mijn hart echt in de milieusector ligt en met name de innovatieve en technische in situ saneringen.

Na gewerkt te hebben bij grotere organisaties ben ik gevallen voor de charme van de wat kleinere organisatie dat Groundwater Technology in verhouding is.  De manier van klantgericht werken en probleemoplossend denken op basis van vraag vanuit de klant, trok mij zeer aan.

Dagelijks bedenken we met ons kernteam passende oplossingen voor u als klant om tot de pasvorm te komen qua budget, doel en resultaat zodat het u en ons naadloos past.

 

Het meest geweldige blijft toch telkens weer een oplossing verzinnen, die tot uitvoering brengen waarbij we alles, zonder tussenkomst van een adviesbureau in één hand hebben, en zien dat het ook werkt, en daarmee de wereld weer een klein beetje beter en schoner maken.

 

Naast projectmanagement en klantcontacten, ben ik ook verantwoordelijk voor de afdeling uitvoering binnen Groundwater Technology.

 

Heb je een bodemprobleem en zoek je een creatieve oplossing, neem contact met me op +31-10- 328 2850/ +31 6- 55302628 of stuur me een mail mapa@gtbv.nl, dan maken we een afspraak!