Caroline van de Steenoven

Caroline van de Steenoven

Direct nam mijn studie CT/Procestechnologie aan de HTS te Dordrecht ben ik aan de slag gegaan bij een gespecialiseerd bodemsaneringsbedrijf. Ik heb inmiddels ruim 25 jaar ervaring in deze branche en zie nog steeds veel uitdagingen in mijn dagelijkse werk.

 

Mijn eerste werkgever was BioSoil BV uit Hendrik Ido Ambacht. Hier heb ik meegewerkt aan de ontwikkeling van het in-situ saneren vanaf de pionier fase tot aan de grote in-situ projecten in binnen- en buitenland.

 

Mijn taken lagen aanvankelijk bij het voorbereiden en uitvoeren van de in-situ saneringen. Later kwam de focus voor mij meer op het ontwerpen van duurzame saneringsoplossingen. Ik was verantwoordelijk voor onder meer de inschrijvingen, de technische ontwerpen en saneringsbegrotingen. Bij de grotere projecten heb ik veel samengewerkt met grote aannemingsbedrijven, bij zowel de inschrijvingen als de realisatie van projecten.

 

Na het faillissement van BioSoil BV in 2016 ben ik meegegaan naar Biosoil Europe, waar ik tot medio 2019 heb gewerkt. Bij mijn tweede werkgever heb ik als projectengineer diverse in-situ saneringsprojecten van het failliete BioSoil weer op de rails helpen zetten. Klanten goed helpen in vindt ik erg belangrijk.

 

Aangezien ik nog meer ambities wil realiseren, heb ik in 2019 een overstap gemaakt naar Groundwater Technology BV. Hier ben ik als projectengineer aan de slag gegaan met nieuwe uitdagingen. Mijn expertise op het gebied van biologische in-situ saneren komt hier goed van pas. In het team van GT ervaar ik dat er door het samenbrengen van diverse disciplines er mooi werk wordt geleverd.

 

Naast het bodemsaneren ben ik bovendien nauw betrokken bij het ontwikkeling en opschalen van nieuwe technieken, zoals bodemversteviging. Superleuk en veelbelovend om hier in het GT team mee bezig te zijn. Hier kan ik mijn ervaring en creativiteit heerlijk in kwijt.