Kelly van de Loosdrecht - Groundwater Technology
1525
page-template-default,page,page-id-1525,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Kelly van de Loosdrecht

Kelly van de Loosdrecht

Begin 2007 ben ik gestart bij GT, destijds nog in Delft. In eerste instantie was ik gedetacheerd via een uitzendbureau, in september ben ik in vaste dienst gekomen. Mijn eerste taak was het werk dat was blijven liggen na het vertrek van mijn voorgangster bij te werken. Er was 1,5 maand geen vaste secretaresse geweest en de dames van de andere afdelingen van toentertijd Syncera hielpen met de basale dingen. Kortom, ik was meteen ingewerkt hierna!

Halverwege dat jaar kwam de management buy-out ter sprake bij het management en mocht ik meteen helpen met het voorbereiden van de verhuizing. In januari 2008 verhuisden we naar Rotterdam, goed bereikbaar en een stukje dichter bij het havengebied waar een aantal van onze klanten zijn gevestigd.

 

In mijn loopbaan bij GT heb ik al veel beleefd en meegemaakt. Leuke dingen zoals de GT-weekenden die georganiseerd werden voor het hele team, maar helaas ook de financiƫle crisis waardoor er een afdeling opgeheven moest worden met helaas het afscheid nemen van drie medewerkers. Gelukkig hebben we dit achter ons gelaten en zijn er weer veel mooie mogelijkheden, projecten en mensen op ons pad gekomen.

 

Mijn functie als Office Manager kenmerkt zich als manusje-van-alles. Van kwaliteitszaken tot personeelszaken, en van telefoniste tot de kantoorartikelen bestellen. Dat maakt het zo leuk om voor GT te werken. Omdat het een kleiner bedrijf is kun je allerlei taken naar je toe trekken. Mijn nieuwste uitdagingen zijn het optimaliseren van de website-teksten voor Google (SEO) en het gaan begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in verband met onze Social Return verplichtingen.

 

De website bijhouden deed ik altijd al, maar nu met nog meer achtergrondkennis vind ik het nog leuker om te doen! Ik krijg hierin alle vrijheid en het zorgt ervoor dat onze website (nog) beter gevonden wordt door de zoekmachines!

 

Mensen begeleiden met een afstand tot de arbeidsmarkt vind ik fantastische uitdaging! Iedereen moet de kans krijgen om te werken en zich te kunnen ontwikkelen. Ik draag daar heel graag op deze manier mijn steentje aan bij.

 

Heb je ergens vragen over, of zie je mogelijkheden binnen GT, bel of mail me gerust!

kelo@gtbv.nl / 010-238 28 50.