Groundwater Technology sponsort team Roparun

Groundwater Technology sponsort team RopaRun

Op 19 mei gaat de 27e editie van de Roparun van start. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer met startlocaties in Parijs en Hamburg en een gezamenlijke finish in Rotterdam. De Roparun is een jaarlijks evenement waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd!

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Zo luidt het motto van Roparun. Het geld dat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die aan dit motto bijdragen. In 2018 doen er 311 teams mee aan de Roparun, die zich inzetten voor 113 goede doelen.

 

Een van deze teams is het team van Stichting Kinderoncologie voor Kanjers. Middels deelname aan de Roparun en het organiseren van activiteiten, genereert de Stichting Kinderoncologie voor Kanjers opbrengsten voor Stichting Palliatieve Zorg. De primaire doelstelling van de Stichting Kinderoncologie voor Kanjers is om een bijdrage te leveren aan de veraangenaming van (de laatste fase van) het leven van kankerpatiënten.

 

Als een van de voornaamste spelers in de bodemsanering is milieubewustheid verankerd in het DNA van Groundwater Technology. Daarnaast heeft Groundwater Technology zich de afgelopen jaren – in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen – ook zeer betrokken getoond bij verschillende andere maatschappelijke onderwerpen. Met trots mogen wij mededelen dat ook in 2018 Groundwater Technology haar steentje bijdraagt. Dit jaar steunt Groundwater Technology het Roparun team van Stichting Kinderoncologie voor Kanjers, waarbij de opbrengsten van het evenement ten goede komen aan palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

 

Namens Groundwater Technology wensen wij het team van de Stichting Kinderoncologie voor Kanjers, en alle andere teams veel succes tijdens de Roparun.