Uw bodemsanering is onze uitdaging!

Complexe verontreinigingen zijn onze specialiteit

Groundwater Technology bedenkt, ontwerpt en realiseert uw in-situ bodemsanering. Wij realiseren de beste totaaloplossingen voor complexe bodemproblemen. Groundwater Technology is uw partner vanaf het beginstadium in het adviestraject, tot het eindresultaat van de bodemsanering.

Het milieu is zeer belangrijk voor Groundwater Technology. Daarom investeren wij doorlopend in innovaties op het gebied van bodemsaneringstechnieken, hiermee dragen wij duurzaam bij aan het milieu.

Middels de combinatie van kennis, beleid en techniek adviseren wij u over de beste oplossingen voor uw bodemprobleem. Voor Groundwater Technology is het van belang dat uw bedrijfsuitvoering zo min mogelijk last heeft van het in-situ bodemsanering process, daarom kiezen wij altijd de meest geschikte saneringstechnieken.

Onderstaande markten vallen in ons werkgebied:

  • Industrie
  • Projectontwikkelaars
  • Petrochemische industrie
  • Overheid
  • Adviseurs

Mocht uw bedrijf niet onder een van deze categoriën vallen, dan kunnen we vast toch iets voor u betekenen. Neem dus gerust contact met ons op.

Waar kunnen we saneren?

Daar waar bodemverontreiniging voorkomt!

Wat we bieden

Bij Groundwater Technology weten we dat geen enkel bodemprobleem hetzelfde is, daarom maken wij voor elk probleem een unieke oplossing. Deze unieke oplossingen bestaan uit een combinatie van kennis, beleid, en techniek.

Groundwater Technology is uw partner van het begin tot het eind. We adviseren u graag over de beste techniek die we voor uw bodemprobleem kunnen toepassen. Omdat er een unieke oplossing nodig is voor iedere locatie en verontreiniging, presenteren we onze manier van werken in een aantal clusters.

Bij Groundwater Technology vinden we het belangrijk om over de kosten vooraf duidelijke afspraken te maken. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Soort bodemverontreiniging

Voor diverse soorten bodemverontreiniging hebben wij effectieve methoden om te saneren. Of het gaat om verontreiniging met benzine, olie, oplosmiddelen, ontvetters, zware metalen, bestrijdingsmiddelen of andere chemische producten, we beschikken over een zeer uitgebreide ‘gereedschapskist’ met verschillende saneringstechnieken.

Het milieu

We vinden het milieu belangrijk! Daarom investeren we doorlopend in innovaties op het gebied van bodemsaneringstechnieken en dragen hiermee duurzaam bij aan het milieu.

Heeft u nog vragen?