Werken bij Groundwater Technology

 

Wij zijn altijd op zoek naar talent

Succes begint met mensen met ambities! Met jou?

Ben jij klaar voor jouw volgende stap, voel jij je thuis in de wereld van bodemsanering en bodemverbetering en wil je bijdragen aan een beter milieu? Dan ben jij wellicht die ambitieuze en enthousiaste collega die wij zoeken!

Typisch GTBV

Werken bij Groundwater Technology is werken bij een zeer ervaren en professioneel ontwerpende aannemer, gespecialiseerd in complexe projecten. Wij weten dat elk bodemprobleem anders is. Daarom bedenken wij duurzame totaaloplossingen bij iedere uitdaging. Wij zijn uniek in wat we doen en daar zijn we trots op! Bij ons hechte team specialisten staan collegialiteit en creativiteit hoog in het vaandel.

Vacatures

Net afgestudeerd?

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor jou als je net bent afgestudeerd. Wie weet begint jouw carrière wel bij Groundwater Technology!

Jij bent net afgestudeerd en je hebt een frisse blik op zaken. Je bent ambitieus om aan de slag te gaan bij DE specialist op het gebied van duurzame bodemsanering en wilt werken aan uitdagende projecten. Dit doe je graag samen met een klein team van experts die jou zullen begeleiden bij de start van je carrière. We dagen je uit onze specialistische oplossingen eigen te maken en stimuleren je om hier het maximale uit te halen. Vrijheid om eigen originele ideeën uit te werken? Verras ons!

Op zoek naar een stageplek?

Voor jou de perfecte manier om praktijkervaring op te doen binnen een creatieve, professionele en persoonlijke organisatie. Voor ons een mooie manier om frisse, nieuwe inzichten te krijgen.

Je kunt bij ons terecht voor meewerkstages en afstudeerstages op alle niveaus: MBO, HBO en WO met de studierichtingen Civiele Techniek, Bodem- en Milieukunde. Ons uitgangspunt daarbij is dat wij een mooie bijdrage willen leveren aan jouw ontwikkeling en dat jij een waardevolle bijdrage levert aan onze organisatie. Je wordt intensief begeleid door je eigen stagebegeleider en krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven.

Mochten onze vacatures nu niet volledig bij jou passen, maar wil je wel graag bij Groundwater Technology aan de slag? Stuur dan je open sollicitatie met je cv en motivatie naar sollicitatie@gtbv.nl.

Meet the team

Medewerkers van Groundwater Technology kan je overal tegenkomen. Op ons kantoor in Rotterdam, in de werkplaats, online in teams, in de onderzoeksruimte of op een van de vele locaties in de Benelux waar de saneringen worden uitgevoerd.