Werken bij

Werken bij Groundwater Technology

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe GT’ers

Succes begint met mensen, met ambities, met jou!

 

Ben jij klaar voor jouw volgende stap, voel jij je thuis in de wereld van bodemsanering en bodemverbetering en wil je bijdragen aan een beter milieu? Dan ben jij wellicht die ambitieuze en enthousiaste collega die wij zoeken!

 

Werken bij GT betekent werken bij een zeer ervaren en professioneel saneringsbedrijf, gespecialiseerd in complexe bodemsaneringsprojecten. Wij weten dat geen enkel bodemprobleem hetzelfde is en daarom bedenken wij duurzame totaaloplossingen bij elke uitdaging. Wij zijn uniek in wat we doen en daar zijn we trots op! We zijn een klein hecht team specialisten waar collegialiteit en creativiteit hoog in het vaandel staat.

 

Mochten onze openstaande vacatures niet volledig bij jou passen, maar wil je wel graag als GT’er aan de slag, stuur dan jouw open sollicitatie voorzien van je cv en motivatie. Je kunt deze sturen naar sollicitatie@gtbv.nl.

Overzicht vacatures

Vacature Project Engineer Advies (m/v)

Wil jij actief bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor ons allemaal? Werken met innovatieve en duurzame technieken aan een beter en schoner milieu? Echt het verschil maken met slimme en effectieve totaaloplossingen voor onze opdrachtgevers op het gebied van bodemsanering en bodemverbetering? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Net afgestudeerd?

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor jou als je net bent afgestudeerd. Wie weet begint jouw carrière wel bij Groundwater Technology!

Jij bent net afgestudeerd en je hebt een frisse blik op zaken. Je bent ambitieus om aan de slag te gaan bij DE specialist op het gebied van duurzame bodemsanering en wilt werken aan uitdagende projecten. Dit doe je graag samen met een klein team van experts die jou zullen begeleiden bij de start van je carrière. We dagen je uit onze specialistische oplossingen eigen te maken en stimuleren je om hier het maximale uit te halen. Vrijheid om eigen originele ideeën uit te werken? Verras ons!

Op zoek naar een stageplek?

Voor jou de perfecte manier om praktijkervaring op te doen binnen een creatieve, professionele en persoonlijke organisatie. Voor ons een mooie manier om frisse, nieuwe inzichten te krijgen.

Je kunt bij ons terecht voor meewerkstages en afstudeerstages op alle niveaus: MBO, HBO en WO met de studierichtingen Civiele Techniek, Bodem- en Milieukunde. Ons uitgangspunt daarbij is dat wij een mooie bijdrage willen leveren aan jouw ontwikkeling en dat jij een waardevolle bijdrage levert aan onze organisatie. Je wordt intensief begeleid door je eigen stagebegeleider en krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven.