Werken bij

Werken bij Groundwater Technology

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe GT’ers

Succes begint met mensen, met ambities, met jou!

 

Ben jij klaar voor jouw volgende stap, voel jij je thuis in de wereld van bodemsanering en bodemverbetering en wil je bijdragen aan een beter milieu? Dan ben jij wellicht die ambitieuze en enthousiaste collega die wij zoeken!

 

Werken bij GT betekent werken bij een zeer ervaren en professioneel saneringsbedrijf, gespecialiseerd in complexe bodemsaneringsprojecten. Wij weten dat geen enkel bodemprobleem hetzelfde is en daarom bedenken wij duurzame totaaloplossingen bij elke uitdaging. Wij zijn uniek in wat we doen en daar zijn we trots op! We zijn een klein hecht team specialisten waar collegialiteit en creativiteit hoog in het vaandel staat.

 

Mochten onze openstaande vacatures niet volledig bij jou passen, maar wil je wel graag als GT’er aan de slag, stuur dan jouw open sollicitatie voorzien van je cv en motivatie. Je kunt deze sturen naar sollicitatie@gtbv.nl

Overzicht vacatures

Vacature Project Engineer (m/v)

Als Project Engineer draag je vanuit onze vestiging in Rotterdam bij aan het aansturen en uitvoeren van bodemsanerings- en bodemverbeteringswerkzaamheden. Je maakt deel uit van het hart van het bedrijf en bent verantwoordelijk voor de doelmatige voorbereiding, uitvoering en afronding van projecten of projectonderdelen volgens de eisen van het kwaliteitssysteem en de Arbowet. Daarnaast verwerf, analyseer en verwerk je onderzoeks- en meetgegevens en stelt hiervoor rapportages op.

Vacature Milieutechnisch medewerker (m/v)

Als milieutechnisch medewerker ben je vooral buiten actief op locatie en het gezicht van Groundwater Technology voor onze klanten. Je maakt deel uit van het hart van het bedrijf en bent verantwoordelijk voor het begleiden van het bodem- en grondwateronderzoek, milieutechnische metingen en regelwerkzaamheden volgens de gestelde richtlijnen en instructies.Tevens treedt je op als Milieukundig begeleider en/of als kwaliteitsverantwoordelijke persoon in het kader van BRL’s 6000 en 7000.