OVER GROUNDWATER TECHNOLOGY

 

Levert graag een bijdrage aan een veilige en duurzame omgeving

Een ervaren team dat graag met u samenwerkt

Groundwater Technology is in 1979 opgericht in de VS en in 1989 in Nederland gestart met haar activiteiten. Wij opereren als onafhankelijke specialist en werken in de Benelux en daarbuiten nauw samen met ingenieursbureaus en infra-aannemers. Onze adviseurs, projectleiders en buitenmedewerkers hebben allen ruime ervaring in de sector.

Innovatief

De behoefte om nieuwe oplossingen te ontwikkelen of bestaande technieken te verbeteren zit in onze genen. We streven ernaar vraagstukken effectief op te lossen met moderne middelen en technieken. We willen daarmee altijd voorop lopen in de markt.

Transparant

De ondergrond is complex en iedere locatie uniek. Wij vinden het belangrijk om in iedere situatie aan te geven wat er mogelijk is en wat de daarbij horende kosten zijn. Heldere afspraken en realistische resultaten zorgen voor langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers.

Betrokken

Groundwater Technology werkt graag mee aan een duurzame samenleving. Met het verwijderen of immobiliseren van verontreinigingen in de ondergrond maken we ruimte voor optimaal gebruik voor nieuwe bestemmingen. We schuiven de problemen zo niet door naar de volgende generatie. Met de ontwikkeling van biologische grondversteviging verminderen we het gebruik van cement. Dit levert een bijdrage aan het verlagen van de carbon footprint van nieuwe infrastructuur.

Omgevingsbewust

Onze medewerkers zijn gewend te opereren in zeer verschillende omgevingen. Veiligheid is bij de uitvoering van activiteiten uiteraard topprioriteit. Aanvullend doen wij een uiterste inspanning om op industriƫle complexen of in stadscentra hinder voor de omgeving te voorkomen.

Meet the team

Medewerkers van Groundwater Technology kan je overal tegenkomen. Op ons kantoor in Rotterdam, in de werkplaats, online in teams, in de onderzoeksruimte of op een van de vele locaties in de Benelux waar de saneringen worden uitgevoerd.