BODEMADVIES

 

Met de kennis van de praktijk

Bodemadvies

Bij Groundwater Technology krijgen we van onze klanten de meest uiteenlopende vragen over de bodem. Vaak worden ons onderzoeken beschikbaar gesteld die over een reeks van jaren zijn uitgevoerd op een locatie. Met oog voor het toekomstig gebruik kunnen wij snel en vrijblijvend een aanpak schetsen van de stappen die doorlopen moeten worden. Door onze jarenlange ervaring met en gedegen kennis van bodemonderzoek, en onze grote praktische ervaring met bodemsanering leveren wij een advies op maat.

Integrale aanpak

Door de veelzijdige deskundigheid van onze specialisten kunnen wij projecten van begin tot eind uitvoeren. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij aanvullende gebruik maken van een uitgebreid netwerk van externe deskundigen. Onze ge├»ntegreerde dienstverlening resulteert in een effici├źnte werkwijze en daardoor in kostenvoordeel voor onze opdrachtgevers.

Wij werken vaak samen met ingenieursbureaus en infra-aannemers omdat de meeste projecten om een integrale aanpak vragen waarvan bodemsanering onderdeel uitmaakt.

Milieu-onderzoek

Wij engineeren de uitvoering van een project. Van bodemonderzoek tot detailontwerp van saneringsmaatregelen.

Pilotproeven in het lab

Wij beschikken over onderzoeksfaciliteiten om oplossingen te toetsen voordat we overgaan tot uitvoering in het veld.

Inpassing in infra en ontwikkeling

De bodemsanering staat niet op zichzelf maar maakt onderdeel uit van de ontwikkeling van een locatie of nieuwbouw.